سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته تبریزی

کوفته تبریزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
لپه‎ ۱۰۰ گرم
آلو ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
گوشت ۰.۵ کیلوگرم
گردوبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
سبزی ۵۰ گرم
آرد نخودچی ۵۰ گرم
کوفته تبریزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته تبریزی
روش ساخت
مرحله 1برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید و آنها را با گوشت چرخكرده مخلوط كنید
مرحله 2ارد نخودچی و ادویه را به آن اضافه كنید و سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با مواد مخلوط كنید.
مرحله 3.اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید.
مرحله 4مقداری از ماده كوفته آماده شده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو، آلوی خیس خورده و یك چهارم تخم مرغ آبپز قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.
مرحله 5حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیازداغ كنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و یك یا دو پیمانه آب به آن اضافه كنید
مرحله 6كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین