سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی کوفته تبریزی گیاهی

کوفته تبریزی گیاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
لپه‎ ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سبزی ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
آلو ۱/۲ پیمانه
قیصی ۱/۲ پیمانه
کوفته تبریزی گیاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته تبریزی گیاهی
روش ساخت
مرحله 1برنج را بشویید و در ظرفی مناسب خیس کنید. بعد از 5-4 ساعت برنج را بپزید. لپه را بشویید و در یک ظرف دیگر خیس کنید. آن را هم بعد از 5-4 ساعت بپزید.
مرحله 2سبزی کوفته که شامل گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است را به خوبی بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آن ها کشیده شود، سپس خردشان کنید.
مرحله 3پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید. حالا نیمی از زردچوبه و ادویه، همه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک را به پیاز اضافه کرده ، آن ها را تفت دهید. مقداری آب داخل تابه بریزید و بگذارید چند جوش بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس غذا آماده است.
مرحله 4در این زمان برنج و لپه پخته شده را چرخ یا میکس کنید. سبزی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، سپس مابقی ادویه، مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. کمی آرد نخودچی جهت چسبندگی مواد اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید.
مرحله 5برای آماده کردن مواد داخل کوفته، در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. کشمش، آلو و قیسی را به همراه پیاز وسط آن تفت دهید، سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید تا مواد داخل کوفته آماده شود.
مرحله 6مقداری از مواد کوفته را بردارید و به کمک دست داخل آن را گود کنید. حالا مقداری از مواد داخل کوفته را وسط آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورید. کوفته ها را داخل سس قرار دهید تا بپزند.
مرحله 7وقتی کوفته ها آماده شدند آن ها را همراه با سس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین