سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته بوقلمون و پسته با سس انار

کوفته بوقلمون و پسته با سس انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت بوقلمون ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
پودر پسته ۱.۵ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۴ پیمانه
ریحان ۳ پیمانه
ترخون ۱ پیمانه
گشنیز ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
دانه اناربه مقدار لازم
آب انار ۲ پیمانه
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
کوفته بوقلمون و پسته با سس انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته بوقلمون و پسته با سس انار
روش ساخت
مرحله 1پیاز، پودر پسته، پودر سوخاری، ریحان، ترخون، گشنیز، آب‌لیمو، پودر زیره، نمک و فلفل را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده و شبیه خمیر شوند.
مرحله 2خمیر حاصل را داخل یک کاسه‌ مناسب بریزید. گوشت بوقلمون و تخم‌مرغ را هم اضافه کنید. مواد را با دست خوب ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود. ظرف را به مدت 20 دقیقه تا یک شبانه‌روز داخل یخچال بگذارید.
مرحله 3بعدازاین که ظرف را از یخچال خارج کردید، فر را با دمای 180 درجه‌ سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مایه را به‌صورت دایره‌هایی اندازه‌ی گردو درآورید و داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرا دهید تا کوفته‌ها بپزند.
مرحله 4در این میان مواد لازم برای سس را داخل یک تابه بزرگ بریزید و آن را به مدت 5-3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از آماده شدن کوفته‌ها، آن‌ها را داخل سس قرار دهید. کمی صبر کنید تا سس به خورد کوفته‌ها برود.
مرحله 5موقع سرو، کوفته‌ها را همراه با سس داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را همراه با دانه‌های انار تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین