سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته بروکلی با سس پیاز

کوفته بروکلی با سس پیاز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بادام ۳/۴ پیمانه
پودر سوخاری ۳/۴ پیمانه
بروکلی ۴.۵ پیمانه
پنیر چدار ۱/۱/۴ پیمانه
گوجه فرنگی خشک شده ۱/۴ پیمانه
نعنا خشک ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه
پودر پیاز ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوفته بروکلی با سس پیاز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته بروکلی با سس پیاز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادام‌ها را داخل غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام‌ها اندازه برنج شوند. بروکلی‌ها را هم داخل غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا ریز شوند.
مرحله 2بادام‌ها و بروکلی‌های خردشده را داخل یک کاسه بریزید. پودر سوخاری، پنیر، نعنا، گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ ها، پودر سیر و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه‌ کوفته آماده شود.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه‌ سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مایه را به‌صورت توپ‌های کوچک درآورید و روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید. سینی را به مدت 35-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوفته‌ها آماده شوند.
مرحله 4در این میان سس پیاز را آماده کنید. در یک تابه روغن‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد را داخل آن تفت دهید. بعد از 2 دقیقه شیر و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم به‌آرامی هم بزنید تا سس غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله پودر پیاز و پنیر را اضافه کنید. مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید.
مرحله 5کوفته‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید و آن‌ها را همراه با سس پیاز گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین