سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته برنج و لپه با طعم آلو و زرشک

کوفته برنج و لپه با طعم آلو و زرشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
سبزی ۵ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
آلوبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
پیاز داغبه مقدار لازم
گردوبه مقدار لازم
کوفته برنج و لپه با طعم آلو و زرشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته برنج و لپه با طعم آلو و زرشک
روش ساخت
مرحله 1برنج و لپه را از شب قبل یا چند ساعت قبل از پخت خیس کنید، سپس آنها را جداگانه در حدی بپزید تا نیم پز شوند. بعد آنها را آبکش کرده و صبر کنید تا خنک شوند.
مرحله 2در ظرفی برنج و لپه پخته را همراه با گوشت چرخ‌کرده، آرد، تخم‌مرغ و سبزی بریزید. به میزان لازم نمک و ادویه‌های مورد نظرتان را هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3در این فاصله در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا 2 پیمانه آب اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید.
مرحله 4مقداری از مایه کوفته را بردارید، آن را گرد کرده و کمی فشار دهید، سپس یک عدد آلو بخارا و مقداری پیازداغ و زرشک داخلش قرار دهید و دوباره آن را گرد کنید تا مواد با مایه کوفته پوشیده شوند. حالا کوفته را داخل سس در حال جوش قرار دهید. هر تعداد که می‌شود کوفته‌ها را به همین شکل آماده. صبر کنید تا کوفته‌ها خودشان را بگیرند، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته‌ها کاملا بپزند. تعدادی آلوی بخارا و مقداری نمک هم داخل سس بریزید.
مرحله 5بعد از آنکه کوفته‌ها آماده شدند، آنها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، در صورت تمایل با مقداری گردو، پیازداغ و زرشک تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین