سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته باقلا

کوفته باقلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
برنج ۱/۲ پیمانه
آلو خورشتی ۲۰ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز داغ ۴-۵ قاشق غذا خوری
باقلا ۲۰۰ گرم
زعفرانبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱-۲ قاشق غذا خوری
سبزیبه مقدار لازم
کوفته باقلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته باقلا
روش ساخت
مرحله 1برنج رو با 1/5پیمانه آب ومقداری نمک بذارید تا خیس بخوره بعد بذارید روی حرارت تا آبش تبخیر بشه در حدی که کمی پخته بشه کافیه.
مرحله 2در یک ظرف مناسب گوشت,نصف پیاز داغ,برنج,باقالا,تخم مرغ,سبزی خرد شده,نمک و فلفل و زردچوبه وکمی آب زعفران رو با هم مخلوط کنید.
مرحله 3باید حسابی مواد رو ورز بدین تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه در ضمن گوشتتون نباید خیلی چرب باشه.بعد نیم ساعت این مواد رو بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره.
مرحله 4آلو ها رو هم از قبل بشوربد و بذارید تو آب تا خیس بخورن.توی قابلمه مناسب ما بقی پیاز داغ ها رو ریخته و بهش رب اضافه کنید وتفت بدید.آلو ها رو اضافه کنید وبعد از آلو ها 5 تا 6 پیمانه نیز آب اضافه کنید و بذارید تا آب بجوش بیاد وقتی جوش اومد ما بقی آب زعفران رو هم بهش اضافه کنید.
مرحله 5مقداری از مواد کوفته رو بردارید و داخل دست شکل بدید میتونید در صورت تمایل وسط کوفته ها پیاز داغ و آلو بذارید.
مرحله 6کوفته های آماده شده رو دونه دونه در سس در حال جوش بذارین.مهمه که حتما سس در حال جوش باشه وگرنه احتمال وا رفتن کوفته ها هست .
مرحله 7اولش در قابلمه رو نذارین و حرارت زیر قابلمه رو کم نکنید بعد از گذشت 10 دقیقه حرارت رو ملایم کنید ودر قابلمه رو بذارین تا کوفته ها بپزن گاهی هم کوفته ها رو سر و ته کنید تا همه جای کوفته یک دست به سس آغشته بشه در آخر دقت کنید که آب کوفته کاملا تبخیر نشه ومقداری سس همراه با کوفته ها غذا رو دلچسب تر میکنه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین