سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته انار و پسته

کوفته انار و پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
پودر پسته ۱ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
جعفری ۱ پیمانه
ترخون ۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن زیتونکمی
رب انار ۳/۴ پیمانه
عسل ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوفته انار و پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته انار و پسته
روش ساخت
مرحله 1پیاز را برش بزنید و به همراه پودر پسته و سبزیجات در دستگاه غذاساز بریزید. نمك ، فلفل‌ها ، آبلیمو و زیره را هم به مواد اضافه كنید و به شكل پوره درآورید.پوره آماده شده را در كاسه‌ای ریخته، گوشت چرخ‌كرده را اضافه كرده و مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ را هم افزوده ورز دهید، روی ظرف را پوشانده و به مدت ده تا پانزده دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله 2فر را با حرارت 250 درجه روشن كنید تا گرم شود. در یك ظرف رب انار را با عسل و آب و نمك و فلفل مزه‌دار كرده و كناری بگذارید.مایه كوفته را از یخچال بیرون آورید. به اندازه یك نارنگی در كف دست فرم دهید. همه مایه كوفته را به همین صورت شكل دهید.
مرحله 3در تابه‌ای بدون دسته روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد كوفته‌ها را در روغن داغ بگذارید حالا ظرف را در فر بگذارید. ده دقیقه صبر كنید. بعد از این مدت روی كوفته‌ها را با قلم‌مو كمی روغن زیتون بمالید
مرحله 4سپس حرارت بالای فر را روشن كنید.بعد از ده دقیقه حرارت پایین فر را با دمای 150 درجه سانتی‌گراد روشن كنید. روی كوفته‌ها را با سس انار بپوشانید و بعد دوباره در فر بگذارید. بعد از 10 دقیقه آنها را سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین