زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله سینه مرغ ۲ عدد |
ادویهبه مقدار لازم |
پنیر گودا ۵ ورق |
ژامبون ۵ ورق |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد سوخاری ۱ پیمانه |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیککوب آنها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزهدار شوند |
مرحله 2 | سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیلهها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت 10 تا 20 دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آنها را به 1 عدد تخممرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید. |
مرحله 3 | روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیلههای آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند |