زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
رب ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۲.۵ لیوان |
آبلیمو ۱/۴ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیبزمینی را رنده زده و آب اضافی آن را میگیریم.سپس پیاز را هم رنده كرده و آب اضافی آن را گرفته و به همراه سیب زمینی،گوشت،جعفری، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، نمك و فلفل با هم مخلوط میكنیم و كمی ورز میدهیم. |
مرحله 2 | .دستها را در آب ولرم خیس میكنیم. از مخلوط مواد به اندازهی یك نارنگی برمیداریم و در اطراف سیخ چوبی شكل میدهیم. |
مرحله 3 | روغن را در تابه میریزیم و روی حرارت داغ میكنیم. سپس هر دو طرف كوبیده را در آن سرخ میكنیم. |
مرحله 4 | پس از سرخ كردن كوبیدهها، آنها را در تابه میچینیم.رب، آبلیمو، زردچوبه و كمی نمك را در آب حل میكنیم و روی كوبیدهها میریزیم. |
مرحله 5 | درب تابه را میبندیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم. |