زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱.۵ عدد |
ران مرغ ۱ عدد |
دنبه ۴ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
جعفریبه مقدار لازم |
کره ۵۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و بشویید |
مرحله 2 | سپس گوشت و پیاز را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید |
مرحله 3 | دنبه گوسفندی را هم دوبار چرخ کنید .من از چربیهای قسمت قلوه گاه گوسفند استفاده کردم . |
مرحله 4 | نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی داره |
مرحله 5 | چربی و گوشت و پیاز و نمک و زعفران رو خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دوساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید . |
مرحله 6 | پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشتهارو قالب بزنید. |
مرحله 7 | میتوانیدبرای دیدن کباب زن دستی به عکسهای مراحل تهیه توجه کنید. |
مرحله 8 | برای استفاده از کباب زن دستی ابتدا یه نایلون فریزر رو کف قالب پلاستیکی پهن کنید و از مواد کباب داخل شیار قالب قرار دهید |
مرحله 9 | قسمت در بالایی قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید سپس روی گوشت کبابی فشار وارد کنید . |
مرحله 10 | کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در روغن انداخته نایلون را جدا کنید و سپس در روغن سرخ کنید |
مرحله 11 | پس از سرخ شدن کبابها روی آنرا کمی کره پاستوریزه بمالید و نوش جان کنید. |