زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
زیرهبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
کره ۳ قاشق سوپ خوری |
سماق قرمز ۱ قاشق سوپ خوری |
سیر ۱ حبه |
مرغ ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
سبزیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را 2بار چرخ كنید و با نمك ورز دهید |
مرحله 2 | پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، كرهی نرمشده، ادویهها و محلول زعفران غلیظ مخلوط كنید سپس به مایهی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید. |
مرحله 3 | مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا كند. |
مرحله 4 | اندكی روغن كف تابه مورد نظر بریزید و كاملاً كف تابه را به روغن آغشته كنید سپس مایهی گوشت فوق را كف تابه به صورت صاف و یكدست پخش كنید، در تابه را بگذارید و روی حرارت كم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و كباب را به اشكال دلخواه برش دهید |
مرحله 5 | سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس كبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را كه به صورت حلقه در آوردهاید روی سطح كبابها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا كباب و پیاز پخته شود. |
مرحله 6 | در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجهفرنگیهای كوچك را روی سینی قرار و یك بعلاوه كوچك روی آنها ایجاد كنید و روی آن كمی سبزی معطر خشك شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و ... بریزید و نمك بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج كنید. |
مرحله 7 | كبابهای آماده شده را كه از رنگ و طعم بینظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجهفرنگیهای آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید. |