زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
کنگر ۳۰۰ گرم |
رشته (پلویی) ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
مرغ ۴-۵ تکه |
گردو ۲۰۰ گرم |
کشمش ۲۰۰ گرم |
نمک و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را بشویید و با آب و مقداری نمک خیس کنید.کنگرهای پاک شده را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی شان گرفته شود. حالا آن ها را به صورت خلال های پهن و بزرگ خرد کنید. |
مرحله 2 | در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید. هنگام سرخ کردن پیاز، کنگر را هم اضافه کنید. مقداری نمک هم بریزید. برای اینکه کنگرها رنگ و طعم بهتری بگیرند دو قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده به کنگرهای سرخ شده اضافه کنید. |
مرحله 3 | در این فاصله که کنگرها همراه پیاز در حال سرخ شدن هستند، پیاز دوم را پوست بگیرید و خرد کنید. در قابلمه دیگری مقداری روغن بریزید و روی حرارت قراردهید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه فیله های مرغ را همراه با مقداری نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس بقیه زعفران دم کرده را اضافه کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا فیله ها با حرارت کم پخته و سرخ شوند. |
مرحله 4 | یک قابلمه مناسب را با مقداری آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. بعد از اینه برنج کمی جوش خورد، رشته ها را اضافه کنید و بگذارید همراه با برنج نیم پز شوند، سپس مخلوط برنج و رشته را آبکش کنید. |
مرحله 5 | مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. چند تکه نان یا چند برش سیب زمینی برای ته دیگ کف قابلمه بچینید. حالا مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد. در این فاصله کشمش و گردو را جداگانه در مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. |
مرحله 6 | رشته پلو را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با کنگر، کشمش، گردو و فیله های مرغ تزئین و سرو کنید. |