سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت کمپوت گلابی

کمپوت گلابی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گلابی ۱ کیلوگرم
شکر ۳۰۰ گرم
آب ۲.۵ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
هل ۴ عدد
کمپوت گلابی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کمپوت گلابی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گلابی را كاملا بشویید و پوست آن را بگیرید و بعد آن را نصف كرده و دانه و قسمتهای داخلی آن را منظم جدا كنید و بعد در صورت تمایل آن را خرد كنید و یا به همین شكل كنار بگذارید.
مرحله 2آب،شكر و گلاب را مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند،با قاشق تمیز مواد را هم بزنید تا شكر كاملا در آب مخلوط شود.
مرحله 3گلابی ها را به همراه هل شسته شده درون شیره در حال جوش بریزید و شعله را ملایم كنید و آبلیمو را به مواد اضافه كنید و اجازه دهید تا گلابی ها بپزند و نرم شوند سپس کمپوت آماده را درون ظرف شیشه ای بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین