سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت کمپوت هلو

کمپوت هلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
هلو ۱ کیلوگرم
شکر ۵ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
هل ۳ عدد
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
کمپوت هلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کمپوت هلو
روش ساخت
مرحله 1هلوهای سفت رو جدا کنین بشویید و اونهارو در آب در حال جوش بریزید و بعد از گذشت 5 دقیقه هلو ها رو از آب جوش به آب سرد منتقل کنید و چند دقیقه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید ( این کار باعث میشه پوست هلو راحت جدا بشه)
مرحله 2بعد از پوست کندن هسته آن را هم جدا کنید و آن را به هر شکل که دوست دارید برش بزنید هم میتوان دو نیم کرد هم خلال درشت من خلال درشت زدم ( یعنی هر هلو را به 8 قسمت برش زدم )
مرحله 3آب و شکر را مخلوط کنید تا جوش بیاد بعد گلاب زعفران و دانه های هل را بهش اضافه کنید اجازه بدید یه مقدار جوش بخوره تا عطر گلاب و هل در بیاد
مرحله 4هلو ها رو به شهد اضافه کنید و اجازه بدین حدود 15 دقیقه بجوشه بعد 15 دقیقه زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین