سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز کماچ سن

کماچ سن
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۲ لیوان
آرد جوانه گندم ۲ لیوان
خمیر مایه ۱.۵ قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
روغن حیوانیبه مقدار لازم
ادویه ۱ قاشق غذا خوری
خرمابه مقدار لازم
گردوبه مقدار لازم
پودر میخکبه مقدار لازم
پودر قند ۴ قاشق غذا خوری
کماچ سن
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کماچ سن
روش ساخت
مرحله 1تمام مواد خشک برا خمیرو باهم مخلوط کنید و کم کم آب را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد
مرحله 2(دقت کنید اب زیاد نریزید که خمیر شل بشه برا کماچ خمیر باید سفت و منسجم باشه) نیم ساعت در جای گرم بهش استراحت بدید .
مرحله 3 خرما را با مغزها و ادویه مخلوط کنید میتونید باهم چرخشون کنین.
مرحله 4خمیر را دوقسمت کنیدحالا دو قاشق روغن را کف سینی یا قالب مورد نظرتون بریزید و نصف خمیرو به قطر نیم سانت باز کنید
مرحله 5خرما رو روش پهن کنید نصف دیگه خمیرو روش بزارید و لبه ها رو پیچ بدید وبرش لوزی بزنید و روشو کاملا روغن آب شده بریزید
مرحله 6و در فر با دمای125 درجه به مدت نیم ساعت بزارید بپزه در آخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه (دمای فرها متفاوته پس مواظب باشید خمیر نسوزه)
مرحله 7بعد از فر بیارین بیرون خنک شد روشو پودر قند بپاشید و میل کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین