زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۲ لیوان |
آرد جوانه گندم ۲ لیوان |
خمیر مایه ۱.۵ قاشق چای خوری |
آببه مقدار لازم |
روغن حیوانیبه مقدار لازم |
ادویه ۱ قاشق غذا خوری |
خرمابه مقدار لازم |
گردوبه مقدار لازم |
پودر میخکبه مقدار لازم |
پودر قند ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تمام مواد خشک برا خمیرو باهم مخلوط کنید و کم کم آب را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد |
مرحله 2 | (دقت کنید اب زیاد نریزید که خمیر شل بشه برا کماچ خمیر باید سفت و منسجم باشه) نیم ساعت در جای گرم بهش استراحت بدید . |
مرحله 3 | خرما را با مغزها و ادویه مخلوط کنید میتونید باهم چرخشون کنین. |
مرحله 4 | خمیر را دوقسمت کنیدحالا دو قاشق روغن را کف سینی یا قالب مورد نظرتون بریزید و نصف خمیرو به قطر نیم سانت باز کنید |
مرحله 5 | خرما رو روش پهن کنید نصف دیگه خمیرو روش بزارید و لبه ها رو پیچ بدید وبرش لوزی بزنید و روشو کاملا روغن آب شده بریزید |
مرحله 6 | و در فر با دمای125 درجه به مدت نیم ساعت بزارید بپزه در آخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه (دمای فرها متفاوته پس مواظب باشید خمیر نسوزه) |
مرحله 7 | بعد از فر بیارین بیرون خنک شد روشو پودر قند بپاشید و میل کنید |