سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خراسان کماج شیرین

کماج شیرین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ کیلوگرم
شیر ۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
زیره سیاه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۱ قاشق مربا خوری
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
کماج شیرین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کماج شیرین
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مایع خمیر و 1 ق غ خوری از شکر را با 1 استکان شیر گرم مخلوط میکنین کناری میگذاریم تا 10 دقیقه عمل بیاید.
مرحله 2روغن را در ظرف مناسبی ریخته و آنرا داغ کنید و زردچوبه را کمی داخل آن تفت دهید،خاموشش کنید و دارچین را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 3نصف آرد را داخل ظرفی میریزیم،تخم مرغ هارا هم اضافه میکنیم،شکر ،نمک،زیره و سیاهدانه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله 4حالا مایع خمیر،شیر و نصف روغن رو به آرد اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم.
مرحله 5کمی آرد بزنید و کمی شیر و بقیه روغن و به همین کار ادامه بدید و وقتی خمیر زیاد به دست نچسبید،(ممکنه آرد بیشتری استفاده بشه)10 دقیقه آنرا ورز بدین و به سطح کار بکوبید.
مرحله 6حالا خمیر رو داخل ظرف در دار یا اگر در دسترس نیست روشو سلفون میکشیدو جای گرمی میگذارید تا یک ساعت که پف کند و ور بیاید.
مرحله 7حالا قابلمه مناسبی رو انتخاب کنید تمام کف و دیواره قابلمه رو چرب و آردپاشی کنید.بزارید روغنش یکمی داغ بشه و بعد خمیر رو در مرکز قرار بدین و با دست به اطراف بازکنید تا کل قابلمرو بگیرد روی شعله ملایم با دمکنی ب مدت 1:30 الی 2 ساعت.
مرحله 8هر بیست دقیقه یکبار سر بزنید تا نسوزد.بعد که یه طرفش پخته شد و برشته شد برش گردونید تا اونطرفش هم پخته و برشته شود.نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین