زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
آرد ۱ کیلوگرم |
شیر ۲ پیمانه |
روغن مایع ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
زیره سیاه ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
سیاه دانه ۱ قاشق مربا خوری |
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا مایع خمیر و 1 ق غ خوری از شکر را با 1 استکان شیر گرم مخلوط میکنین کناری میگذاریم تا 10 دقیقه عمل بیاید. |
مرحله 2 | روغن را در ظرف مناسبی ریخته و آنرا داغ کنید و زردچوبه را کمی داخل آن تفت دهید،خاموشش کنید و دارچین را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 3 | نصف آرد را داخل ظرفی میریزیم،تخم مرغ هارا هم اضافه میکنیم،شکر ،نمک،زیره و سیاهدانه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. |
مرحله 4 | حالا مایع خمیر،شیر و نصف روغن رو به آرد اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | کمی آرد بزنید و کمی شیر و بقیه روغن و به همین کار ادامه بدید و وقتی خمیر زیاد به دست نچسبید،(ممکنه آرد بیشتری استفاده بشه)10 دقیقه آنرا ورز بدین و به سطح کار بکوبید. |
مرحله 6 | حالا خمیر رو داخل ظرف در دار یا اگر در دسترس نیست روشو سلفون میکشیدو جای گرمی میگذارید تا یک ساعت که پف کند و ور بیاید. |
مرحله 7 | حالا قابلمه مناسبی رو انتخاب کنید تمام کف و دیواره قابلمه رو چرب و آردپاشی کنید.بزارید روغنش یکمی داغ بشه و بعد خمیر رو در مرکز قرار بدین و با دست به اطراف بازکنید تا کل قابلمرو بگیرد روی شعله ملایم با دمکنی ب مدت 1:30 الی 2 ساعت. |
مرحله 8 | هر بیست دقیقه یکبار سر بزنید تا نسوزد.بعد که یه طرفش پخته شد و برشته شد برش گردونید تا اونطرفش هم پخته و برشته شود.نوش جان |