سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



همدان کماج اصل همدان (بدون خمیرمایه)

کماج اصل همدان (بدون خمیرمایه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد ۵۰۰ گرم
ماست‏ ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شربت بار ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ا قاشق غذا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
کنجدبه مقدار لازم
کماج اصل همدان (بدون خمیرمایه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کماج اصل همدان (بدون خمیرمایه)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر و ماست را مخلوط میکنیم. سپس کره یا روغن به دمای محیط رسیده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مرحله 2وانیل و شربت بار را به مواد بالا اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم
مرحله 3آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید و خمیر به دست نچسبد (به علت سبکی و سنگینی آردها ممکن است آرد بیشتر یا کمتری نیاز باشد.)
مرحله 4از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و در سینی پهن میکنیم
مرحله 5زرده تخم مرغ و زعفران و شیر را با هم مخلوط کرده و روی خمیر ها رومال زده کنجد می پاشیم
مرحله 6کماج ها را در فری که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیفه و دمای 180 درجه می پزیم
مرحله 7اگر روی کماج ها طلایی نشد. با احتیاط گریل فر را روشن میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین