زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد کامل ۱/۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۶ قاشق غذا خوری |
پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری |
کشمش ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
خامه ۵-۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بیدانه را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه کوچک، تخممرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید. |
مرحله 4 | آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید. |
مرحله 5 | آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچهها را گرم سرو کنید. |