زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
پودر شکر ۱ پیمانه |
کشمش ۳/۴ پیمانه |
پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱ پنس |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | کره به دمای محیط رسیده و پودر شکر را با همزن برقی میزنیم تا کاملا روشن و حجیم شود حدود 4 الی 5 دقیقه |
مرحله 2 | تخم مرغ ها رایکی یکی افزوده و هر یک را در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اصافه میکنیم |
مرحله 3 | روغن مایع را افزوده و در حد ترکیب شدن با همزن میزنیم |
مرحله 4 | آرد بیکینگ پودر نمک و دارچین را در ظرفی باهم ترکیب کرده و روی موادمان الک میکنیم این کار را درچند مرحله انجام داده و با لیسک مواد را مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | در آخر کشمش را افزوده و با مواد مخلوط میکنیم(از هم زدن بیش از حد خودداری شود) |
مرحله 6 | کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و به کمک دوقاشق یا اسکوپ از مواد به اندازه یک گردو یا بزرگتر برداشته و با فاصله کنار هم بگذارید |
مرحله 7 | سینی را در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع با دمای 170 الی 180 قرار دهید تا زمانیکه زیر کلوچه ها طلایی شوند نوش جان |