زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیتر |
شکر ۱/۴ پیمانه |
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری |
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری |
خلال بادام ۲ قاشق سوپ خوری |
گل محمدیکمی |
مرحله 1 | ابتدا شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید شیر روی حرارت بماند. هر 5 یا 10 دقیقه یک بار شیر را هم بزنید. صبر کنید تا شیر کاملا غلیظ شود و رنگش تغییر کند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتویات داخل قابلمه را در ظرفی بریزید و بگذارید خنک شود. |
مرحله 2 | شیر غلیظ شده را دوباره داخل قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از یک دقیقه شیر، شکر و زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید. گلاب را هم اضافه و مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا خمیری شکل شوند. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | مخلوط را داخل ظرفی بریزید و بگذارید کمی خنک شود، سپس نیمی از بادام را اضافه کرده و مخلوط کنید. از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را گرد کنید. هر تعداد که می شود توپی ها را به همین شکل آماده کنید. |
مرحله 4 | توپی ها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آن ها را با گل خشک و بقیه بادام تزئین و سرو کنید. |