زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد کامل ۴ پیمانه |
خمیر مایه ۱ بسته |
آب ۱/۴ پیمانه |
شکر ۱/۸ قاشق چای خوری |
شیر ۳/۴ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۳ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
زردآلو ۱/۲ پیمانه |
کشمش ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
آب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه آرد را بریزید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، خمیر مایه را با آب گرم مخلوط کنید و 1/8 قاشق چایخوری شکر را به آنها بیفزایید. هنگامی که خمیر مایه حل شد، آن را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه متوسط، شیر، کره، 1/3 پیمانه شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا گرم شوند و کره نیز کاملا حل شود. |
مرحله 3 | سپس آن را به آرد اضافه کنید و تخممرغ و مخلوط خمیر مایه را نیز اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس سرعت را زیاد کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید. |
مرحله 4 | زردآلوی خرد شده، کشمش و در صورت نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر تقریبا سفت شود و دیگر به دست نچسبد. |
مرحله 5 | خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده ورز دهید تا کاملا یکدست و کشسان شود. حدود 3 تا 5 دقیقه کافی است. آن را به شکل توپ حالت دهید و در یک کاسه چرب قرار دهید. روی آن را با پلاستیک یا حوله بپوشانید و به مدت 1.5 ساعت در محیط گرم بگذارید تا اصطلاحا برسد. |
مرحله 6 | خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند. |
مرحله 7 | کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر را به 20 چانه تقسیم کنید و آنها را با فاصله 5 سانتیمتری در سینی فر بچینید. روی آنها را بپوشانید و بگذارید 45 تا 60 دقیقه دیگر استراحت کنند و اندازه آنها دو برابر شود. |
مرحله 8 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی توپهای خمیر با چاقو یک ضربدر بزنید. در یک کاسه کوچک، سفیده تخممرغ و آب را با هم مخلوط کنید و با قلممو روی خمیرها بمالید. سپس آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. |
مرحله 9 | این نانها را باید گرم سرو کنید. در ضمن، میتوانید تا سه روز در یخچال از آنها نگهداری کنید. |