سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی کلوچه های زردآلو و کشمش

کلوچه های زردآلو و کشمش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد کامل ۴ پیمانه
خمیر مایه ۱ بسته
آب ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
زردآلو ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
آب ۱ قاشق غذا خوری
کلوچه های زردآلو و کشمش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه های زردآلو و کشمش
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه آرد را بریزید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، خمیر مایه را با آب گرم مخلوط کنید و 1/8 قاشق چایخوری شکر را به آنها بیفزایید. هنگامی که خمیر مایه حل شد، آن را کنار بگذارید.
مرحله 2در یک قابلمه متوسط، شیر، کره، 1/3 پیمانه شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا گرم شوند و کره نیز کاملا حل شود.
مرحله 3سپس آن را به آرد اضافه کنید و تخم‌مرغ و مخلوط خمیر مایه را نیز اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس سرعت را زیاد کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
مرحله 4زردآلوی خرد شده، کشمش و در صورت نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر تقریبا سفت شود و دیگر به دست نچسبد.
مرحله 5خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده ورز دهید تا کاملا یکدست و کشسان شود. حدود 3 تا 5 دقیقه کافی است. آن را به شکل توپ حالت دهید و در یک کاسه چرب قرار دهید. روی آن را با پلاستیک یا حوله بپوشانید و به مدت 1.5 ساعت در محیط گرم بگذارید تا اصطلاحا برسد.
مرحله 6خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند.
مرحله 7کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر را به 20 چانه تقسیم کنید و آنها را با فاصله 5 سانتی‌متری در سینی فر بچینید. روی آنها را بپوشانید و بگذارید 45 تا 60 دقیقه دیگر استراحت کنند و اندازه آنها دو برابر شود.
مرحله 8فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی توپ‌های خمیر با چاقو یک ضربدر بزنید. در یک کاسه کوچک، سفیده تخم‌مرغ و آب را با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی خمیرها بمالید. سپس آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند.
مرحله 9این نان‌ها را باید گرم سرو کنید. در ضمن، می‌توانید تا سه روز در یخچال از آنها نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین