زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲ لیوان |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ذرت ۱/۲ لیوان |
نشاسته ذرت ۱/۲ لیوان |
شیر ۱/۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بادام ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ يک عدد عدد |
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری |
شکلات ۱/۲ لیوان |
پودر پسته ۱/۲ لیوان |
دارچین ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدابادام هاراازشب قبل درگلاب بخيسانيد و پوست بگيريدوخلالشان کنيد سپس پودرخميرفوري را با يک قاشق غذاخوري شکر و دو قاشق غذاخوري آب ولرم مخلوط ميکنيم و ميگذاريم تا پف کند. |
مرحله 2 | سپس دريک ظرف شکررااندازه دوقاشق غذاخوري نگه ميداريم بقيه شکرروروغن ياکره راباهم مخلوط ميکنيم انقدرآن راباهم زن ميزنيم تاپوک وسفيدشود. |
مرحله 3 | بعدماست ياشيررابه آن اضافه ميکنيم وباهم مخلوط ميکنيم سپس خميرمايه که پف کرده رابه مواداضافه ميکنيم |
مرحله 4 | بعدسفيده تخم مرغ را درظرفي جدا و تميزباهم زن که پره هاي آن تميز و خشک است مقداري هم ميزنيم وقتي کف کرد مقداره باقي مانده شکر را ازگوشه ظرف آرام آرام اضافه کرده وبادورکنده همزن هم ميزنيم |
مرحله 5 | وقتي شکررا اضافه کرديم دورهمزن را تندميکنيم به هم زدن ادامه ميدهيم تاوقتي که جاي پره هاي هم زن روي سفيده بماند و وقتي ظرف رابرعکس ميکنيم نريزد |
مرحله 6 | بعدسفيده را به مواد اضافه ميکنيم و باهم مواد را مخلوط ميکنيم. آردوبقيه موادخشک راباهم دوبار الک کرده و به مواد اضافه ميکنيم وهم ميزنيم تا به شکل خميري يکدست دربيايد. |
مرحله 7 | وسپس به خميريک ساعت استراحت ميدهيم.وبعدازآن به اندازه يک گردوبرداشته داخلش راخلال بادام قرارميدهيم بعدگرد ميکنيم وپهن ميکنيم وداخل سيني فرميچينيم |
مرحله 8 | و سپس 15دقيقه ديگر به خمير استراحت ميدهيم درانتهاروي کلوچه هارابا زرده تخم مرغ برس ميکشيم |
مرحله 9 | فرراروي دماي 150درجه سانتيگراد تنظيم ميکنيم و به مدت يک ربع تابيست دقيقه به کلوچه ها اجازه پختن ميدهيم |
مرحله 10 | بعداز خارج کردن ميتوان کلوچه ها را درشکلات آب شده فرو برد وروي آن پودرگردوياپسته ريخت ودريخچال قرارداد تاشکلات خودش رابگيرد نووووش جااااااان |