زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد کامل ۳ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه |
پودر قند ۱/۱/۴ پیمانه |
پوست لیمو ۱/۴ پیمانه |
کره ۱.۵ پیمانه |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی بزرگی یک لایه فویل قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، آرد و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، پودر قند و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. با انگشت یا قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا شکرها کاملا سبز یا زردرنگ شوند و کاملا عطر لیمو را به خود بگیرند. سپس آنها را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، کره، آبلیموترش نمک و وانیل را با یکدیگر با همزن برقی مخلوط کنید. سرعت دستگاه باید متوسط باشد. مخلوط شکر را به تدریج به مخلوط بیفزایید. آرد را اضافه کنید و تا حد امکان با همزن هم بزنید و سپس با قاشق چوبی روند مخلوط کردن را ادامه دهید. |
مرحله 4 | وقتی خمیر نرم و یکدست شد، آن را به شکل توپ در بیاورید. آن را کف قالب فشار دهید تا کاملا شکل بگیرد. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 40 دقیقه بپزید. |
مرحله 5 | آن را از فر خارج کنید. شربت غلیظ لیمویی* روی آن بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و به 48 مربع کوچک برش دهید. |
مرحله 6 | برای تهیه شربت غلیظ لیمویی* 2.5 پیمانه شکر، دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده، 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش، یک قاشق غذاخوری شربت و نصف قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر نیاز دارید. |
مرحله 7 | آنها را در یک کاسه متوسط همه را با هم مخلوط کنید. |