سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی کلوچه فومن(گیلان)

کلوچه فومن(گیلان)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
روغن حیوانی ۲۰ گرم
روغن ۹۰ گرم
روغن ۳۵ گرم
گردو ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۵۰۰ گرم
دارچین ۲ قاشق سوپ خوری
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق غذا خوری
آرد ۳۰۰ گرم
آرد ۱ کیلوگرم
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری
روغن ۲۴۰ گرم
روغن ۴۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
زعفران آب کرده ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۴۰۰ میلی لیتر
کلوچه فومن(گیلان)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه فومن(گیلان)
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه مواد داخل کلوچه :
مرحله 2ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد.
مرحله 3بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم.
مرحله 4طرز تهیه خمیر کلوچه :
مرحله 5آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم.
مرحله 6سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید.
مرحله 7پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم. بعد از 5 دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم.
مرحله 8سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها میمالیم و در فر با دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین