زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن حیوانی ۲۰ گرم |
روغن ۹۰ گرم |
روغن ۳۵ گرم |
گردو ۴ قاشق غذا خوری |
شکر ۵۰۰ گرم |
دارچین ۲ قاشق سوپ خوری |
هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق غذا خوری |
آرد ۳۰۰ گرم |
آرد ۱ کیلوگرم |
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری |
روغن ۲۴۰ گرم |
روغن ۴۰ گرم |
روغن ۵۰ گرم |
زعفران آب کرده ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۴۰۰ میلی لیتر |
مرحله 1 | طرز تهیه مواد داخل کلوچه : |
مرحله 2 | ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد. |
مرحله 3 | بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | طرز تهیه خمیر کلوچه : |
مرحله 5 | آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم. |
مرحله 6 | سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید. |
مرحله 7 | پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم. بعد از 5 دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم. |
مرحله 8 | سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها میمالیم و در فر با دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم. |