زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
کره ۱/۲ پیمانه |
سیب زرد ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۲-۳ قطره |
مرحله 1 | در ابتدای کار حدود ۱۱۰ گرم کره رو به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بذارید تا خنک بشه؛ سپس آرد و بیکینگ پودر را نیز مخلوط و باهمالک کنید و کنار بذارید؛ |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را با شکر با دور تند همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه؛ |
مرحله 3 | از کره خنک شده به میزان۱/۲ پ جدا کنید و به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید؛ |
مرحله 4 | همزن را روی دور کند قرار بدید و مخلوط آرد و ب پ را بیافزایید؛ وقتی خمیر جمع شد همزن را خاموش کنید؛ |
مرحله 5 | سیب هایی که از قبل ریز خرد کرده اید را به خمیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید؛ |
مرحله 6 | فر را روشن و در دمای ۱۶۰ درجه تنظیم کنید؛کف سینی فر را کاغذ روغنی بذارید؛ از خمیر گلوله های یکسان به اندازه گردو بردارید و در فر قرار بدهید. |
مرحله 7 | و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید؛درجه و مدت زمان در فرهای مختلف فرق می کند؛وقتی کف و کناره های کلوچه ها طلایی شد کافیه؛ |
مرحله 8 | پس از پخت روی کلوچه ها پودر قند و دارچین الک کرده و سپس سرو کنید. نوش جان |