سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی کلوچه سنتی شوشتر

کلوچه سنتی شوشتر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد ۴ پیمانه
آرد گندم ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
پودر مخمر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
زعفرانبه مقدار لازم
کلوچه سنتی شوشتر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه سنتی شوشتر
روش ساخت
مرحله 1نصف پیمانه از شیر را گرم میکنیم جوری که وقتی دست میزنیم انگشتمان نسوزد ،و با پودر مخمر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم و 15دقیقه کنار میگزاریم تا عمل بیاید.
مرحله 2پنج پیمانه آرد را با بکینگ پودر و نمک سه بار الک میکنیم و رازیانه را به آن اضافه کنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود .
مرحله 3یک گودال وسط آرد ایجاد میکنیم و روغن مایع و زعفران و پودر قند را میریزیم و با قاشق بزرگ هم میزنیم .
مرحله 4پودر مخمر را که عمل آمد کم کم به آرد اضافه میکنیم و قاشق را کنار میگزاریم و با دست خوب هم میزنیم و نصف پیمانه شیر را که باقی مانده بود کم کم به خمیر اضافه میکنیم .
مرحله 5در ابتدا خمیر خیلی سفت است و فکر میکنید مایعات کم است ولی همینگونه باید باشد وخمیر را خوب ورز باید بدهید تا مانند یک چونه بزرگ شود .
مرحله 6خمیر را پس از ورز دادن در یک ظرف بگذارید و دو دانه هل به دلخواه رو آن بگذارید و روی خمیر را بپوشانید و تا دو الی سه ساعت در جای گرم و تاریک بگذارید تا خمیر عمل آید.
مرحله 7فر را با درجه حرارت180درجه سانتیگراد روشن کنید ،و خمیر آماده شده را با وردنه پهن کنید و لوزی هایی به ضخامت حدود یک سانت برش دهید و در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.
مرحله 8در انتها میتوانید روی کلوچه هارا چنگال زده و کمی کنجد روی آنها بپاشید و به مدت 20الی15دقیقه در فر بگذارید تا زیرش طلایی شود و در آخر شعله گریل را روشن کنید تا روی کلوچه ها طلایی شود .نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین