زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۵ پیمانه |
پودر قند ۱.۵ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری |
زیره ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری |
مایه خمیر ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا نصف شیر رو ولرم میکنیم و مایه خمیر بهش اضافه میکنیم بعد روی ظرف رو میزارم تا قوام بیاد |
مرحله 2 | آرد را دو تا سه بار الک کرده شکر یا پودر قند رو اضافه میکنیم. و همین طور رازیانه و زیره .زعفران و روغن رو اضافه میکنیم. و خوب ورز میدیم |
مرحله 3 | مایه خمیر که آماده شد رو به خمیر کلوچه اضاف میکنیم و ورز میدیم نصف شیر رو کم کم به خمیر اضاف میکنیم تا جایی که خمیر حالت بگیره خمیر کلوچه نباید شل باشد و نه خیلی سفت |
مرحله 4 | روی خمیرمون رو میپوشونیم و تا یک تا دو ساعت استراحت میدیم خمیر که آماده شد فر رو در دمای 175 روشن میکنیم. |
مرحله 5 | خمیر رو با وردنه پهن میکنیم به دلخواه میتونید با چاقو یا کارترهای مختلف برش بزنید و با چنگال روی آنها رو سوراخ میزنیم در سینی فر میچینیم بعد از 25دقیقه کلوچه ها آماده هستن. |
مرحله 6 | برای تزیین و خوشمزگی بیشتر روی کلوچه ها بعد از پخت با برس زرده تخم مرغ بزنید و کنجد روش بپاشید و گریل کنید |