سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی کلوچه سنتی خانگی

کلوچه سنتی خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شکر ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
روغن نباتی ۳/۴ پیمانه
آرد ۵ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
کلوچه سنتی خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه سنتی خانگی
روش ساخت
مرحله 1شکر رو با آب مخلوط کنید تا شکر حل شود !
مرحله 2روغن رو به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله 3پودر هل و دارچین و زنجبیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله 4مایه خمیر را که از قبل با کمی آب مخلوط کرده ایم نیز به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله 5در این مرحله آرد الک شده را نیز اضافه میکنیم. آرد را به میزانی میریزیم که خمیر سفتی به دست آید. (خمیر به حالت خمیر بازی بشه)
مرحله 6به مدت ده دقیقه خمیر را ورز میدهیم و خمیر را در جای گرمی قرار میدهیم تا ور بیاید.( زمان ور آمدن خمیر بستگی به نوع مایه خمیر و محل نگه داری خمیر دارد ولی به طور متوسط این خمیر ۳ الی ۴ ساعت نیاز به استراحت دارد )
مرحله 7وقتی که خمیر ور آمد آن را با وردنه پهن میکنیم ( قطر خمیر نه باید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم چونکه وقتی میپزد کمی پف میکند ) بعد آن را با کارد به صورت مربعی یا با قالب قالب میزنیم و برش میزنیم.
مرحله 8وقتی خمیر را قالب زدیم روی آن را چنگال میزنیم برای اینکه این کار برای بهتر پختن کلوچه کمک میکند.
مرحله 9در مرحله آخر خمیر کلوچه ها را در فر به دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم. چونکه دماهای فر ها متفاوت است هر وقت که روی کلوچه ها سرخ شد آنها را از فر خاج کنید و در ظرف سرو بنچینید! نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین