سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی کلوچه زنجبیلی

کلوچه زنجبیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲۴۰ گرم
زنجبیل ۱/۳ فنجان
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۷۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل ۱.۵ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱.۵ قاشق چای خوری
شیره قند ۱/۴ فنجان
دارچین ۱ قاشق چای خوری
میخک ۱.۵ قاشق چای خوری
شکر ۶۷ گرم
کلوچه زنجبیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه زنجبیلی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید، طبقه سوم و اول فر را آماده کنید دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 2آرد، زنجبیل متبلور، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
مرحله 3به وسیله هم زن برقی کره را داخل یک کاسه بزرگ به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا خامه ای شود.
مرحله 4سپس به تدریج شکر قهوه ای تیره و طلایی را به مدت 3 دقیقه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5تخم مرغ، شیره قند، زنجبیل رنده شده، پودر زنجبیل، دارچین و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس مخلوط آرد را طی سه مرحله اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.
مرحله 6یک سوم پیمانه شکر را داخل یک کاسه کوچک قرار دهید.
مرحله 7یک قاشق غذاخوری خمیر را با دستتان به شکل یک توپ در بیاورید و کف دستتان تخت کنید و بعد داخل کاسه شکر بغلتانید و داخل سینی قرار دهید.
مرحله 8باقیمانده خمیر را به همین شکل درست کنید و داخل سینی قرار دهید و بعد آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بگذارید خنک شوند و بعد داخل یک ظرف در دار محکم در دمای معمولی اتاق قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین