زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۴۰ گرم |
زنجبیل ۱/۳ فنجان |
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۱۷۰ گرم |
شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم |
شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
زنجبیل ۱.۵ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل ۱.۵ قاشق چای خوری |
شیره قند ۱/۴ فنجان |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
میخک ۱.۵ قاشق چای خوری |
شکر ۶۷ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید، طبقه سوم و اول فر را آماده کنید دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
مرحله 2 | آرد، زنجبیل متبلور، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید. |
مرحله 3 | به وسیله هم زن برقی کره را داخل یک کاسه بزرگ به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا خامه ای شود. |
مرحله 4 | سپس به تدریج شکر قهوه ای تیره و طلایی را به مدت 3 دقیقه اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | تخم مرغ، شیره قند، زنجبیل رنده شده، پودر زنجبیل، دارچین و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس مخلوط آرد را طی سه مرحله اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. |
مرحله 6 | یک سوم پیمانه شکر را داخل یک کاسه کوچک قرار دهید. |
مرحله 7 | یک قاشق غذاخوری خمیر را با دستتان به شکل یک توپ در بیاورید و کف دستتان تخت کنید و بعد داخل کاسه شکر بغلتانید و داخل سینی قرار دهید. |
مرحله 8 | باقیمانده خمیر را به همین شکل درست کنید و داخل سینی قرار دهید و بعد آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بگذارید خنک شوند و بعد داخل یک ظرف در دار محکم در دمای معمولی اتاق قرار دهید. |