زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شیره انگور ۱/۲ پیمانه |
آرد سبوس دار ۲ پیمانه |
کره ۶۰ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچینبه مقدار لازم |
پودر هلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخم مرغ و شیره انگور را با همزن ۵دقیقه خوب بهم میزنیم کره ی ذوب شده را نیز اضافه کرده بهم زدن ادامه میدهیم . |
مرحله 2 | آرد ، پکینگ پودر بقیه مواد خشک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم تا وقتی مخلوط شد بهم میزنیم . |
مرحله 3 | داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه مدت۱۵-۲۰ دقیقه با کنترل میگذاریم. |