زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲-۳ لیوان |
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ لیوان |
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری |
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری |
نمکنوک انگشت |
خرما ۲۰ عدد |
مرحله 1 | خمیرمایه را در نصف لیوان آب یاشیر ولرم ریخته ، ده دقیقه صبر میکنیم آرد را الک کرده،نمک و رازیانه را افزوده و مخلوط میکنیم، روغن و خمیرمایه عمل آمده را به آرد افزوده و با دست حسابی ورز میدهیم تا خمیر را پوشانده و یک ساعت در جایی گرم میگذاریم. |
مرحله 2 | در این فاصله هسته و پوست خرماها را گرفته و در ظرفی ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شود. |
مرحله 3 | بعد از یک ساعت خمیر را کمی ورز داده و از آن به اندازه گردو برداشته و آنرا باز میکنیم، وسطش خرما گذاشته و به شکل مثلث جمع میکنیم. حدود 15کلوچه درست می شود. |
مرحله 4 | با چنگال روی کلوچه را سوراخ سوراخ میکنیم. داخل فر با دمای 180درجه گذاشته تا زمانی که روی آن طلایی شود. |