سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز کلوچه خرمایی زابل

کلوچه خرمایی زابل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد ۲-۳ لیوان
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری
نمکنوک انگشت
خرما ۲۰ عدد
کلوچه خرمایی زابل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه خرمایی زابل
روش ساخت
مرحله 1خمیرمایه را در نصف لیوان آب یاشیر ولرم ریخته ، ده دقیقه صبر میکنیم آرد را الک کرده،نمک و رازیانه را افزوده و مخلوط میکنیم، روغن و خمیرمایه عمل آمده را به آرد افزوده و با دست حسابی ورز میدهیم تا خمیر را پوشانده و یک ساعت در جایی گرم میگذاریم.
مرحله 2در این فاصله هسته و پوست خرماها را گرفته و در ظرفی ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شود.
مرحله 3بعد از یک ساعت خمیر را کمی ورز داده و از آن به اندازه گردو برداشته و آنرا باز میکنیم، وسطش خرما گذاشته و به شکل مثلث جمع میکنیم. حدود 15کلوچه درست می شود.
مرحله 4با چنگال روی کلوچه را سوراخ سوراخ میکنیم. داخل فر با دمای 180درجه گذاشته تا زمانی که روی آن طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین