سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر کلوچه خرمایی دزفول

کلوچه خرمایی دزفول
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
زیره ۱/۸ پیمانه
کنجد ۱/۴ پیمانه
شیر ۳/۸ پیمانه
روغن مایع ۳/۸ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱ پیمنچ
کلوچه خرمایی دزفول
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه خرمایی دزفول
روش ساخت
مرحله 1آرد رو با زیره و کنجد و نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید.مایه خمیر رو در نصف لیوان آب گرم حل کنید و یه پینچ شکر به آن اضافه کنید و کناری بگذارید تا پف کند.
مرحله 2روغن رو به آرد اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید و با دست گلوله های آرد رو باز کنید.شیر رو گرم کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و در نهایت مایه خمیر رو بیفزایید.
مرحله 3خمیر رو به خوبی ورز بدید و یک پارچه روش بکشید و در جای نسبتا گرم حدود ۲ساعت استراحت بدید.
مرحله 4خرما هارو از هسته جدا کنید و یه مقدار گرمشون کنید و با کنجد ترکیب کنید و به خوبی له کنید ( با چنگال به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید)
مرحله 5و گلوله گلوله گرد کنید( به اندازه یک گردو ) بعد از اینکه خمیر پف و استراحت کرد خمیر رو چونه هایی به اندازه یک مشت کوچک گرد کنید.این میزان از مواد حدودا ۱۰ چونه به شما میده.
مرحله 6چونه رو باز کنید و خرما رو پهن کرده و وسط خمیر بگذاریدو دوباره گرد کنید.میتونید با وردنه چونه هارو پهن کنید یا با مهر های مخصوص کلوچه یا با ته لیوان های پافیلی ( عکسشون رو آپلود میکنم )
مرحله 7بهتره دوباره یه استراحت کوتاه به کلوچه ها بدید و بعد توی فر بگذارید. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه. ( زمان و دما به فرتون هم بستگی داره)
مرحله 8و در انتها چند دقیقه شعله ی بالای فر رو روشن کنید برای اینکه روی کلوچه ها هم طلایی بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین