سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن کلوچه تخم مرغ

کلوچه تخم مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
ژامبونبه مقدار لازم
کلمبه مقدار لازم
پنیر ۱-۲ فنجان
پیازچه ۳ ساقه
ادویه ۱-۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (سفیده) ۱۵ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱۲ عدد
کلوچه تخم مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه تخم مرغ
روش ساخت
مرحله 1فررا با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت ویا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.یک قالب سیلیکونی ١٢عددی که با اسپری داخل آن را چرب کنید ویا ازقالبهای مافین در قالب استفاده کنید.
مرحله 2تمام ترکیب سبزیجات وپنیررنده شده را درظرفی با ادویه ونمک ترکیب کنید.تخم مرغها را کمی زده وبه سبزیجات اضافه و با هم مخلوط کرده و٢/٣ قالبها را از ترکیب پرکنید.
مرحله 3درفربه مدت 25-35 دقیقه قراردهید.شما می توانید کمی خامه وشیر هم به تخم مرغ اضافه وهم بزنید.
مرحله 4میتوانید کلوچه پخته شده را در یخچال بیش از یک هفته نگهدارید.یا در فریزرقرار داده وبعد در مایکروویو حدود 1-2 دقیقه گذاشته تا گرم شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین