زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
سیب زمینی ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری |
کشمش ۵۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
لیمو عمانی ۲ عدد |
مرحله 1 | برنج را دو سه ساعت خیس کنید |
مرحله 2 | سپس آن را بدون روغن به صورت کته ای بپزید زعفران را به اب برنج اضاف کنید و دم کنید (بهتر است کمی نرم تر برنج را دم کنید ) |
مرحله 3 | سیب زمینی ها رو آب پز کرده و رنده میکنیم |
مرحله 4 | گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده و کشمش را با پیاز و نمک فلفل و ادویه تفت میدهیم.لیمو عمانی را خورد کرده و با مواد تفت میدهیم. |
مرحله 5 | برنج را بعد از پخت تا داغ است با گوشت کوب برقی یا دستی له میکنیم. |
مرحله 6 | سیب زمینی را به برنج اضاف کرده و خوب چنگ میزنیم تا مخلوط شود |
مرحله 7 | از مخلوط برنج و سیب زمینی یک گلوله برداشته و کف دستمان پهن میکنیم و از موادمان وسط آن گذاشته و گلوله را میبندیم و به شکل کلوچه فرم میدهیم.(بهتر است یه کاسه آب کنار دستمان بگذاریم تا فرم دادن به کلوچه راحت تر شود) |
مرحله 8 | حالا کلوچه ها را در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم تا طلایی شوند. |