زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره شیرینی پزی ۱/۲ پیمانه |
کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۸ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۱/۳/۴ پیمانه |
شکر ۱/۴ پیمانه |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ، کره بادامزمینی و شورتنینگ (کره شیرینیپزی) را با همزن برقی با سرعت بالا 30 ثانیه هم بزنید. |
مرحله 3 | نصف پیمانه شکر، شکر قهوهای، بیکینگپودر و جوششیرین را اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه کاملا مخلوط شدند، |
مرحله 4 | تخممرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و تا جای ممکن با همزن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد مخلوط شوند و فرم خمیری به خود بگیرند. |
مرحله 5 | خمیر را به شکل توپهای کوچک درآورید. آنها را در ¼ پیمانه شکر بغلتانید و در سینی فری که از قبل چرب کردهاید بچینید. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچهها پخته شوند و زیر آنها قهوهای شود. |
مرحله 6 | شکلاتهای ستارهای را در وسط آنها قرار دهید و کلوچهها را کنار بگذارید تا خنک شوند. |