سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی کلوچه با طعم کاری وگشنیز

کلوچه با طعم کاری وگشنیز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۶ نفر
مواد لازم
تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری
پودر کاری ۱.۵ قاشق چای خوری
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۱۱۵ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱۹۵ گرم
کلوچه با طعم کاری وگشنیز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلوچه با طعم کاری وگشنیز
روش ساخت
مرحله 1تخم گشنیز را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط تست کنید و قابلمه را به مدت 2 دقیقه تکان دهید تا عطر آن دربیاید و کمی تیره شود سپس بگذارید خنک شود و بعد آن را آسیاب کنید.
مرحله 2پودر کاری را داخل یک قابلمه دیگر روی حرارت متوسط تست کنید و آن را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا عطر آن در بیاید.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت بالای فر را آماده کنید.
مرحله 4کره، شکر، وانیل و نمک را مخلوط کنید. بعد آرد و ادویه ها را با هم مخلوط کنید سپس به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 536 عدد دایره 4 سانتیمتری از خمیرها درست کنید و روی دو سینی قرار دهید.
مرحله 6سپس به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند و بعد بگذارید به مدت 5 دقیقه خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین