سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دیزی و آبگوشت و اشکنه کله پاچه خانگی

کله پاچه خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سر گوسفند ۱ عدد
پاچه گوسفند ۴ عدد
سیرابی ۱ عدد
برنجبه مقدار لازم
لپه‎به مقدار لازم
آلوبه تعداد دلخواه
پیاز ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کله پاچه خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کله پاچه خانگی
روش ساخت
مرحله 1کله پاچه و سیرابی رو از قصابی ها بگیرید. تمیز شده اس کامل، فقط لازمه که شسته بشه. بعد شستن سیرابی رو به تیکه های تقریبا یک اندازه تقسیم کنید(تقریبا ۴گوش باشه مستطیلی و مربعی).برنجتون به میزان اندازه ی تیکه های سیرابیاتون باید باشه یعنی ببینید که سیرابیتون چند تیکه میشه به همون اندازه برنج خیس کنید.
مرحله 2برنج و لپه رو خوب اول بشورید و با هم دیگ به همراه مقدار خیلی کم نمک و مقدار مناسبی زعفران خیس کنید به مدت ۲ ساعت بمونه
مرحله 3نصف پیاز رو نگینی کنید و سرخ کنید.بعد آب برنج‌و‌لپه رو بگیرید و با پیازداغ کمی تفت بدین.
مرحله 4توی یک قابلمه بزرگ روغن پیاز داغ سرخ کنید بعد آب بریزید توی قابلمه.سر و پاچه گوسفند رو بزارین داخلش،روشو کامل آب بپوشونه.بعد به میزان لازم و دلخواهتون نمک و فلفل بزنید توی آبش و بزارید بجوشه
مرحله 5سیرابی ها رو با نخ سوزن تمیز ،جوری بدوزید که شکل کیسه بشه و یک سمت کیسه فقط باز بمونه که بشه برنج رو داخلش ریخت.مثل بخیه بدوزین که موقع خوردن راحت باز بشه
مرحله 6آلوهوتونو یک آب بکشید که خاک اگر داره تمیز بشه.برنج و پیاز لپه ای که تفت خورده رو یکی دو قاشق رو داخل هر کیسه بریزید. "کیسه هارو پر نکنید" چون قراره برنج داخل کیسه دم بکشه.نصف کیسه رو برنج کنید کافیه(البته به میزان قد کشی برنجتون داره و انداره کیستون.اگر کیستون کوچیکه مقدار کمتری کنید و اگر برنجتون قد و هیکلش زیاد میشه موقع دم کشید بازم کمتر کنید. دیگ یجوری نشه که کیسه هاتون بترکه توی آب.میزانشو خودتون رعایت کنید)
مرحله 7داخل هر کیسه یکی دو تا آلو بزارید(من میزارم چون طعم کله پاچه دوست ندارم طعم اون برنج داخل سیرابیو خوشمزه میکنه).بعد در کیسه رو با نخ سوزن ببندید. هیچ‌جای کیسه هاتون باز نمونه. بعد وقتی که کله پاچه هاتون نیم پز شدن، کیسه ها رو داخل آبش بزارید تا همراه کله پاچه ها بجوشه تا آماده بشه(حدود ۲ ساعت بعد از شروع پخت)
مرحله 8بعد که کامل کله پاچه مغز پخت شد و گوشتش نرم شد آماده اس.کل کله پاچه ۴_۵ساعت زمان برای پختش لازمه.کیسه هاتونو وسط این تایم بندازین توی آب تا سیرابی و برنج پخته بشه کامل.(اون کیسه های بزنجی سیرابیو که خواستین بخورین یادتون نره نخشو بکشین.در صورتی که یادتون بره عواقبش با خودتونه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین