زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
کلم قمری ۲۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
برنج ۳ پیمانه |
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری |
سبزی ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ،آرد نخودچی ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ). |
مرحله 2 | با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ). |
مرحله 3 | کلم قمری ها را خلالی خرد و سرخ کنید برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید |
مرحله 4 | و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).سبزی را در این مرحله اضاف میکنیم. |
مرحله 5 | قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. |
مرحله 6 | حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زعفرانی و … سرو کنید. |