سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
کلم قمری ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
سبزی ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کلم پلو شیرازی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلم پلو شیرازی
روش ساخت
مرحله 1داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ،آرد نخودچی ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ).
مرحله 2با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ).
مرحله 3کلم قمری ها را خلالی خرد و سرخ کنید برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید
مرحله 4و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).سبزی را در این مرحله اضاف میکنیم.
مرحله 5قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند.
مرحله 6حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زعفرانی و … سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین