سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج کلم پلو شیرازی اصیل

کلم پلو شیرازی اصیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
سبزی ۱ کیلوگرم
کلم قمری ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰-۳۰۰ گرم
آبغوره ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
کلم پلو شیرازی اصیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کلم پلو شیرازی اصیل
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برای اینکه یه کلم پلو اصیل داشته باشیم باید همه مواد تازه باشه و همون لحظه خرد بشه که اون طعم اصلی رو بده
مرحله 2ابتدا سبزی رو پاک کرده خرد کرده میزان ترخان باید کمتر باشه چون غذاتون رو تلخ میکنه ولی نه انقدر کم که عطرش حس نشه و ریحان اگر در دسترس داشتید از ریحان بنفش هم استفاده کنید خوشمزه میشه.یک کیلو سبزی نسبت ریحان سبز و بنفش 300گرم.ترخان 150گرم.جعفری 100گرم.تره 200گرم.شوید250گرم.
مرحله 3بعد کلم رو که باید کلم های که پوست نازک و براقی دارند و ریز یا متوسط هستند رو انتخاب کنید که داخلش ریشه نباشد که اصلا به درد کلم پلو نمیخوره و باید بریزیدش دور کلم باید خلالی خرد کنید مانند خلال سیب زمینی نازک.وبرگهای کلم رو هم که ریز هستنو داخلش خرد کنید به اندازه دوتا سه قاشق.بعد با نصف پیمانه آب بزارید روی حرارت تا کلم ها نرم بشه.
مرحله 4بعد گوشت رو با یک پیاز رنده شده کمی آب گرفته و زردچوبه نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط کرده و حدود ده دقیقه ورز میدیم.تخم مرغ لازم نداره. یا آرد نخودچی بیشتر نزنید بد میشه و کوفته قلقلی کرده در روغن سرخ میکنیم اول که داخل روغن ریختیم حدود چند ثانیه بهش دست نزنید تا خودشو بگیره بعد اونو هم بزنید تا کوفته هاتون کاملا سرخ بشه.
مرحله 5بعد کوفته ها رو کنار گذاشته و در همان روغن کلم رو که نرم شده بود سرخ میکنیم کمی که رنگش برگشت زردچوبه میزنیم و نمک و فلفل و بعد در ظرفی دیگر پیاز داغ گرفته و بعد کوفته ها و کلم و پیاز داغ رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت تفت داده و چاشنی آبغوره یا آبلیمو رو میزنیم اصلا نترسید باید یه جوری بشه که کاملا کلم ها طعم بگیرن پس با دستو دل بازی بریزید با یکی دوتا قاشق کلم ترش نمیشه و باز نمکشو اندازه کنید.
مرحله 6اگه کلم رو مزه دار نکنید اون کلم پلو اصل رو ندارید پس بزارید کاملا مزه دار بشه البته میزان آبلیمو بستگی به میزان ترشی هم داره اگه زیاد ترش بود کمتر اصافه کنید و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده بزنید و بزارید آبغوره یا آبلیمو کاملا به خورد مواد بره.
مرحله 7بعد آب رو میزاریم جوش بیاد و کمی زردچوبه و نمک رو اضافه کنید بزارید برنج داخلش بجوشه.برنجتون نباید زیاد نرم بشه باید کمی خشک برش دارید.وصافش کنید.بعد سبزی که خرد کردیمو به برنج میزنیم سبزی رو هم با دستو دلبازی بریزید و چشمی اندازشو تنظیم کنید ولی کلم پلو باید سبز باشه.
مرحله 8بعد ته دیگ مورد نظر رو کف ظرف قرار داده ولی من پیشنهاد میدم کاهو بزارید و بعد هم نان و بعد برنج بریزید واقعا عالی میشه با کلم پلو.بعد از اون مواد رو وسط برنج ریخته و برنج رو به مدت یک ساعت و نیم دم کنید و با یه سالاد شیرازی با آب نارنج تازه و بدون نعنا سرو میکنیم واقعا عالی میشه حتما اینجور سالاد شیرازی رو هم امتحان کنید.
مرحله 9امیدوارم خوشتون بیادو ازش لذت ببرید فک کنم تمامی نکاتو گفتم ولی اگه سوالی داشتید در خدمتم دوستای گلم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین