زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نان تست ۴ ورق |
ژامبون ۳ ورق |
پنیر گودا ۱ ورق |
کاهوبه مقدار لازم |
خیارشور ۲ عدد |
سس مایونزبه مقدار لازم |
سیخ چوبی ۴ عدد |
مرحله 1 | اطراف نان تست رو با چاقو جدا کنید |
مرحله 2 | یک ورق نان تست روی سطح کار قرار دهید و روی نان رو سس مایونز بزنید و همه جای نان رو با سس بپوشانید |
مرحله 3 | یک ورق ژامبون روی نان تست قرار دهید |
مرحله 4 | یک ورق پنیر گودا روی ژامبون قرار دهید |
مرحله 5 | یک ورق نان تست برداشته و یک طرف آن را با سس مایونز بپوشانید و روی پنیر گودا قرار دهید |
مرحله 6 | دوباره روی نان رو کاملا با سس مایونز پوشانده این بار یک ورق ژامبون و خیار شور ورقه شده قراردهید و دوباره نان تست رو با سس مایونز بپوشانید و روی لایه قبل قرار دهید |
مرحله 7 | برای لایه سوم مانند لایه های قبل ابتدا روی نان سس مایونز بزنید سپس یک ورق ژامبون و مقداری کاهو قرار داده نان رو با سس مایونز بپوشانید و روی لایه قبل قرار دهید |
مرحله 8 | چهار عدد سیخ چوبی یا چنگال مخصوص فینگر فود رو چهار طرف نون فرو کنید سعی کنید چنگال رو کناره ساندویچ فرو نکنید ساندویچ رو به طور فرضی چهار قسمت کنید و هر چنگال رو وسط قسمت فرضی فرو کنید |
مرحله 9 | با چاقو اره ای بدون اینکه ساندویچ رو فشرده و له کنید ساندویچ رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید |
مرحله 10 | سپس سرو کنید نوش جان |