سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم کشکنه (غذای سنتی استان بوشهر)

کشکنه (غذای سنتی استان بوشهر)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ماهی ۲۰۰-۲۵۰ گرم
گشنیز ۲۰۰-۲۵۰ گرم
شنبلیله ۲۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه ۱.۵ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۲۰۰ گرم
بلغور گندم ۱۶۰ گرم
کشکنه (غذای سنتی استان بوشهر)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کشکنه (غذای سنتی استان بوشهر)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بلغور ریز گندم و ماست ترش را مخلوط کرده و می گذاریم دو ساعت در دمای آشپزخانه بماند.
مرحله 2بعد از سپری شدن زمان مورد نظر پیاز ها را خلالی درشت خورد کرده و با مقداری روغن در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و وقتی کمی طلایی شد، گشنیز ریخته و دو تا سه دقیقه تفت می دهیم، شنبلیله می ریزیم
مرحله 3سپس ماهی بدون استخوان را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را می ریزیم و چهار لیوان آب ریخته بعد مخلوط ماست و بلغور را اضافه کرده و با حرارت کم آن را هم می زنیم تا به مرور به جوش بیاید (اگر در دمای بالا این کار را انجام دهیم مواد گلوله گلوله می شود) و همین طور هم می زنیم تا ته نگیرد.
مرحله 4اگر دیدیم زیاد غلیظ شد کمی آب جوش می ریزیم. باید در انتها غلظت آش جو داشته باشد. تقریبا یک ساعت و نیم زمان پخت نیاز دارد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین