سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چاشنی و ادویه کشک خونگی و قره قروت

کشک خونگی و قره قروت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
زیرهبه مقدار لازم
آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق سوپ خوری
ماست‏ ۱ کیلوگرم
آب ۱ لیتر
کشک خونگی و قره قروت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کشک خونگی و قره قروت
روش ساخت
مرحله 1کشک خونگی: ماست را بهمراه نمک ، آب یا دوغ ترش داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی یکدست میکنیم.روی حرارت زیاد گذاشته تا جوش بیاید. مدام هم بزنید. وقتی جوش آمد تا 2 ساعت با حرارت کم و درب قابلمه به صورت کج گذاشته و هرازگاهی هم زده تا ته نگیرد. بعد از این زمان مایع را داخل کیسه پارچه ای گذاشته و آویزان کنید تا آب اضافی آن خارج شود. (آب را دور نریزید )
مرحله 2بعد از مدت زمانی که آب کشک گرفته شد میتوان آن را بصورت مایع برای آش یا غذاهای دیگر استفاده کرد که آنگاه مواد را داخل میکسر ریخته تا یکدست شود. اگر کشک سفت میخواهید باید پارچه تا چند ساعت دیگر آویزان باشد.(شب تا صبح خوبه )
مرحله 3وقتی مواد کشک نسبتا سفت شد با دست به آن فرم دهید و جلوی آفتاب گذاشته تا خشک شود. برای طعم دار کردن کشک میتوان موقع فرم دادن به آن زیره اضافه کنید.
مرحله 4قره قروت : نصف لیوان از آب بدست آمده از کشک را با 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت مخلوط کرده بقیه آب را با توجه به حجم آن 20 دقیقه روی گاز گذاشته تا بجوشد و آب آن بخار شود. وقتی آب کم شد مخلوط آب و آرد ذرت را کم کم اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میذاریم 20 دقیقه دیگر هم بجوشد.
مرحله 5هرچقدر حرارت کم باشد قره قروت تیره تر میشود. بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده تا غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد میتوان در همین مرحله بصورت مایع مصرف کرد و یا باز بگذاریم بجوشد و سفت تر شود. سپس داخل سینی را چرب کرده و از مواد سفت داخل آن ریخته و جلوی آفتاب بگذارید تا خشک شود سپس با چاقو برش زده. نوووش جان .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین