زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بامیه ۱ کیلوگرم |
برنج ۱ لیوان |
گردو ۱/۲ لیوان |
کشک ۱ لیوان |
ماست پرچرب ۱/۲ لیوان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پیاز ۲ عدد |
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سیربه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سر و ته بامیه راجداکرده میشوریم و میگذاریم کاملا آبش چکیده بشه |
مرحله 2 | بعد کمی روغن در ماهی تابه ریخته.. و با میه ها را در آن سرخ میکنیم. و در بشقاب گذاشته تا خنک شوند و باگوشت کوب له کرده. |
مرحله 3 | برنج نیم دونه را که یک ساعت خیس کرده ایم را میپزیم.و میگذاریم دم آید درحد له شده... |
مرحله 4 | بعد دوعدد پیاز را ریز ریز خورد کرده در ماهیتابه ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم تمام ادویه ها را روی پیازها ریخته و بامیه ها را به آن اضافه کرده تفت میدهیم برنج ، و گردو را به موادمون اضافه میکنیم..... |
مرحله 5 | در این مرحله کشک را ریخته و اجازه میدهیم کاملا آبش جمع بشه. باشعله کم بعد در لحظات آخر ماست اضافه کردم بعد از سرد شدن درقالب ریختم و بعد دربشقاب برگردوندم کشک ومقداری رنگ خوراکی قاطی کردم و ریختم روش..... |
مرحله 6 | یک قاشق روغن، و سبزیجات معطر راحدودیک دقیقه تفت دادم و روی کشک ریختم. وباخلال دندان حالت کیک زبرا دادم |