زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۴ عدد |
پیاز ۲ عدد |
کشک ۳ قاشق غذا خوری |
نعنا ۲ قاشق غذا خوری |
گردوبه مقدار لازم |
سیر داغبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجان ها را پوست بکنید و دو الی سه ساعت در اب و نمک بخوابانید. |
مرحله 2 | پیاز ها را خلالی کنید و سرخ کنید ، به اصلاح پیاز داغ درست کنید. |
مرحله 3 | بادمجان ها را سرخ کنید و به همراه پیاز داغ داخل میکسر بریزید (میتوانید از گوش کوب برقی هم استفاده کنید ) مواد را خوب له کنید. |
مرحله 4 | حالا کشک و نعناع و سیر داغ را اضافه کنید و مخلوط کنید. |
مرحله 5 | برای قالبی شدن این غذا بدون استفاده از نان تست ، حتما باید بادمجان ها رو در آب و نمک بخوابانید تا روغن نندازه و البته مقدار کشک و نعناع را زیاد نزنید تا شل نشه ، بعدا موقع سرو به طور جدا گانه کنارش کشک و نعناع بذارید . |
مرحله 6 | برای پیاز داغ من بلانچ نمیکنم چون بوی پیاز توی آب جوش رو اصلا دوس ندارم ، من همون موقع که پیازها توی ماهیتابه اس به طور مرتب بهش نصف استکان آب جوش اضافه میکنم و تفت میدم (تقریبا در طول مدت 4 بار این کار رو انجام میدم. |
مرحله 7 | حالا برای فرم دادن یه سطل ماست کوچیک (ماست سون خیلی سطلش مناسبه ) رو از پایین باز کنید طوری که از هر دو طرف باز باشه . |
مرحله 8 | سطل رو داخل بشقاب قرار بدید و کم کم مواد رو داخلش بریزید تا سطل پر بشه ، حالا به آرومی سطل رو به سمت بالا بکشید. |
مرحله 9 | برای تزیین میتونید با کشک شکوفه بزنید روش ، یا از پیاز داغ و گردو استفاده کنید..... |