زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۶ پیمانه |
مرغ ۱ عدد |
کشمش پلویی ۲ پیمانه |
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
کرفسبه مقدار لازم |
رب نارنج ۳ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱/۴ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا میكنیم و مرغ را به شش یا هشت تكه تقسیم نموده و با نمك، فلفل و ادویه مزهدار میكنیم. بعد مرغهای مزهدار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ مینماییم. |
مرحله 2 | در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط كرده و به همراه پیازداغ روی مرغهای سرخشده میریزیم و اجازه میدهیم تا كاملا بپزند. |
مرحله 3 | اگر دوست دارید میتوانید مقداری كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنید. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و آبكش نموده و دم میكنیم. |
مرحله 4 | كشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ كرده را با هم مخلوط میكنیم. |
مرحله 5 | در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را كشیده، تكههای مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روی آن میدهیم و سرو مینماییم. |