زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پنیر چدار ۱ پیمانه |
اسفناج ۲۲۵ گرم |
پیاز ۱/۳ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم |
خامه ترش ۱ بسته |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری |
ریحان ۱ قاشق چای خوری |
کنسرو گوجه فرنگی ۲ قوطی |
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
نودل ۳ پیمانه |
مرحله 1 | کف ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. نودلها را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده را تفت دهید تا رنگش عوض شود. چربی آن را بگیرید. |
مرحله 3 | گوجهفرنگیها، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیمجوش شود. |
مرحله 4 | در یک کاسه متوسط، خامه ترش و پنیر خامهای را با همزن برقی مخلوط کنید. شیر و پیاز را اضافه کنید. یک لایه نودل کف ظرف پیرکس قرار دهید. |
مرحله 5 | نیمی از مایه گوشت را روی آنها بریزید، روی آن نیمی از مخلوط پنیر و همه اسفناجها را بریزید. |
مرحله 6 | همین مراحل را دوباره تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند. پنیر خامهای باقی مانده را در یخچال نگهدارید. |
مرحله 7 | روی ظرف را با فویل بپوشانید. در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کردهاید و گرم شده است، مواد را 45 دقیقه بپزید. |
مرحله 8 | فویل را بردارید، یک لایه پنیر خامهای بریزید. سپس یک لایه پنیر چدار بریزید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرها آب شوند. |