سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کسرول 8 لایه

کسرول 8 لایه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر چدار ۱ پیمانه
اسفناج ۲۲۵ گرم
پیاز ۱/۳ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
خامه ترش ۱ بسته
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق چای خوری
کنسرو گوجه فرنگی ۲ قوطی
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
نودل ۳ پیمانه
کسرول 8 لایه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کسرول 8 لایه
روش ساخت
مرحله 1کف ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. نودل‌ها را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده را تفت دهید تا رنگش عوض شود. چربی آن را بگیرید.
مرحله 3گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیم‌جوش شود.
مرحله 4در یک کاسه متوسط، خامه ترش و پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی مخلوط کنید. شیر و پیاز را اضافه کنید. یک لایه نودل کف ظرف پیرکس قرار دهید.
مرحله 5نیمی از مایه گوشت را روی آنها بریزید، روی آن نیمی از مخلوط پنیر و همه اسفناج‌ها را بریزید.
مرحله 6همین مراحل را دوباره تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند. پنیر خامه‌ای باقی مانده را در یخچال نگهدارید.
مرحله 7روی ظرف را با فویل بپوشانید. در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کرده‌اید و گرم شده است، مواد را 45 دقیقه بپزید.
مرحله 8فویل را بردارید، یک لایه پنیر خامه‌ای بریزید. سپس یک لایه پنیر چدار بریزید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرها آب شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین