زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۶۰۰ گرم |
سوپ پنیر چدار ۵۰ گرم |
سوپ ۵۰ گرم |
گوشت ۹۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا پخته و رنگ آن عوض شود. |
مرحله 2 | سپس آنها را داخل پیرکس مستطیلی بریزید. |
مرحله 3 | در یک کاسه متوسط، سوپ قارچ و پنیر چدار را با هم مخلوط کنید و روی گوشتها بریزید و روی آنها را نیز با سیبزمینیهای سرخ کرده پر کنید. |
مرحله 4 | به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. |