سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی کسرول مرغ هندی

کسرول مرغ هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
پیازچهبه مقدار لازم
اسفناج ۲۸۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
پنیر سفید ۴۵۰ گرم
فیله مرغ ۱۷۰ گرم
فلفل هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه‏ ۳/۴ پیمانه
ماست‏ ۱۷۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
ادویه هندی ۲ قاشق چای خوری
سیر ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱/۲ پیمانه
کره ۳ قاشق غذا خوری
ورمیشل ۲۲۵ گرم
کسرول مرغ هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کسرول مرغ هندی
روش ساخت
مرحله 1ورمیشل‌ها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. نصف پیمانه پیاز را به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله 3 آب لیمو، سیر و زنجبیل، دو قاشق چایخوری ادویه هندی، دو قاشق چایخوری زیره سبز و پودر چیلی را اضافه کنید. هم بزنید.
مرحله 4پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. ماست، خامه فرم‌گرفته، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید.
مرحله 5آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها پخته شوند.
مرحله 6در یک کاسه بزرگ، سه‌چهارم پنیر، پنیر خامه‌ای، یک قاشق چایخوری ادویه هندی، یک قاشق چایخوری زیره سبز و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 7فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط مرغ را داخل ظرف بریزید. روی آنها ورمیشل بریزید.
مرحله 8در این مرحله، مخلوط اسفناج را اضافه کنید و روی آن ورمیشل و بقیه مخلوط مرغ را اضافه کنید.
مرحله 9ظرف را به مدت 65 تا 70 دقیقه در فر قرار دهید. سپس بقیه پنیر را روی آنها بریزید و دوباره 5 دقیقه دیگر در فر بگذایرد تا پنیر کمی آب شود. در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین