زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پیازچهبه مقدار لازم |
اسفناج ۲۸۰ گرم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم |
پنیر سفید ۴۵۰ گرم |
فیله مرغ ۱۷۰ گرم |
فلفل هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامه ۳/۴ پیمانه |
ماست ۱۷۰ گرم |
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری |
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری |
ادویه هندی ۲ قاشق چای خوری |
سیر ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
ورمیشل ۲۲۵ گرم |
مرحله 1 | ورمیشلها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. نصف پیمانه پیاز را به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. |
مرحله 3 | آب لیمو، سیر و زنجبیل، دو قاشق چایخوری ادویه هندی، دو قاشق چایخوری زیره سبز و پودر چیلی را اضافه کنید. هم بزنید. |
مرحله 4 | پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. ماست، خامه فرمگرفته، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید. |
مرحله 5 | آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا مرغها پخته شوند. |
مرحله 6 | در یک کاسه بزرگ، سهچهارم پنیر، پنیر خامهای، یک قاشق چایخوری ادویه هندی، یک قاشق چایخوری زیره سبز و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 7 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط مرغ را داخل ظرف بریزید. روی آنها ورمیشل بریزید. |
مرحله 8 | در این مرحله، مخلوط اسفناج را اضافه کنید و روی آن ورمیشل و بقیه مخلوط مرغ را اضافه کنید. |
مرحله 9 | ظرف را به مدت 65 تا 70 دقیقه در فر قرار دهید. سپس بقیه پنیر را روی آنها بریزید و دوباره 5 دقیقه دیگر در فر بگذایرد تا پنیر کمی آب شود. در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید. |