زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ پیمانه |
خرده نان ۱/۴ پیمانه |
مارچوبه ۶۸۰ گرم |
زیتون ۱/۲ پیمانه |
تن ماهی ۴۲۵ گرم |
پنیر چدار ۱۱۰ گرم |
لیمو ترش ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۲/۱/۴ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱/۴ پیمانه |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۴۵۰ گرم |
پاستا پنه ۱ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه متوسط، آب و نمک را بریزید تا جوش بیاید، پاستا بریزید و پس از اینکه کمی نرم شد، سیبزمینیهای خرد شده را در 4 دقیقه آخر به آن اضافه کنید و آنها را آبکش کنید. |
مرحله 3 | در این فاصله، در یک قابلمه دیگر، دو قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را درون آن حدود 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. |
مرحله 4 | آرد و نوک انگشت نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. دو دقیقه دیگر تفت دهید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید و سپس پوست رنده شده لیمو را بیفزایید. آنها را تا زمانی روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس پنیر چدار را اضافه کنید. |
مرحله 5 | پاستا،تن ماهی و سیبزمینی را به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید مارچوبه و زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 6 | خردههای نان و پنیر پارمسان را بیفزاید و هم بزنید. آنها را درون ظرف پیرکس بریزید و درون فر قرار دهید. اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته شوند تا سطح آنها طلایی شود. |