زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ پیمانه |
مرغ ۲ پیمانه |
برگ ریحان ۲ قاشق غذا خوری |
آب مرغ ۱/۳ پیمانه |
خامه ترش ۱/۲ پیمانه |
سوپ ۳۰۰ گرم |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
کرفس (ساقه) ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
برنج قهوهای ۱۷۰ گرم |
مرحله 1 | برنج را به صورت معمولی بپزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و کرفس را در کره داغ شده تفت دهید تا نرم و سبک شوند. |
مرحله 3 | سوپ مرغ، خامه ترش، آب مرغ و برگهای تازه ریجان را اضافه کنید. آنها را هم بزنید. سپس برنج و مرغ پخته را اضافه کنید. |
مرحله 4 | مخلوط به دست آمده را داخل ظرف پیرکس بریزید. روی آن را با پنیر پر کنید. بدون در به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته شود. |